Omschrijving

Vaartje 45, 5712 BA - Someren

Te Huur €1.150 - p.m.

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bedrijfshal van 225m2 met kantoorruimte op de 1e verdieping gelegen op het bedrijventerrein ’t Vaartje in Someren- Eind. Het object is gelegen op ca. 200 meter afstand van de N266 ( de doorgaande weg van Helmond naar Nederweert. De oprit van de snelweg A2 (EINDHOVEN-VENLO) is op 10 autominuten gelegen.

Indeling :
Gezamenlijk entree vanuit de openbare weg. Afsluitbare poort. Het bestrate buitenterrein geeft toegang tot hal 2. Entree via loopdeur en overheaddeur aan de voorzijde van het pand. Open bedrijfshal. De entresolvloer beslaat de helft van de bedrijfshal en is toegankelijk via een trap.
1e verdieping:
Opslagruimte, toiletgroep met dubbele toiletruimte met hangend toilet en wasbak. Kantineruimte met luxe keukenopstelling. Aparte kantoorkamer bereikbaar via de kantineruimte.
Het buitenterrein is verhard en er is een gezamenlijke inrit voor de overige gebruikers van het bedrijvencomplex. In totaal zijn er 4 gebruikers in het totale complex.

BESTEMMING

Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied 2013” van de gemeente Someren en heeft daarin de bestemming “bedrijf”. Het plan is vastgesteld op 26 juni 2013. De bestemming is bedrijf met een milieucategorie t/m 3.2

HUURGEGEVENS

• Huurperiode in overleg.
• Huurbetaling per maand of kwartaal vooruit.
• Aansluiting voor internet aanwezig en er is een stroom aansluiting aanwezig van 50 Amp.
• De nutsvoorzieningen worden op basis van voorschot met narekening in rekening gebracht.
• Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Jaarlijks huurindexering op basis van het maandprijscijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meeste recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek.
• De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Vraagprijs €1.150 - BOG
Type
Type 2
Bouwjaar 2010
Woonoppervlakte -1 m²
Perceeloppervlakte -1 m²
Inhoud -1 m³
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Zonder tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar