Omschrijving

Trasweg 10, 5712 BB - Someren

Te Huur €625 - p.m.

Bedrijfsverzamelgebouw met 3 aparte bedrijfsruimten. De ruimtes zijn apart maar ook gezamenlijk te huren. Gemeenschappelijk buitenterrein en diverse parkeerplaatsen aanwezig op de voorzijde van het terrein. De complete bedrijfsruimte is in 2018/2019 gerenoveerd. Het bedrijfspand is gelegen op industrieterrein ’t Vaartje in Someren-Eind. De N266 Helmond-Weert grenst aan het industrieterrein. De A67 Venlo-Eindhoven is op 10 minuten afstand gelegen.

BEDRIJFSRUIMTE 1
213 m² bedrijfsruimte met inpandig kantoor en toiletruimte.

Entree via de zijkant van het pand via elektrische sectionaldeur. Recentelijk gerenoveerde betonvloer aanwezig in de bedrijfshal en de hal wordt aangeboden inclusief kantoorruimte met toilet. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt 4m.
Huurprijs € 667,- per maand exclusief btw

BEDRIJFSRUIMTE 2
215 m² bedrijfsruimte met inpandig kantoor en toiletruimte.

Entree via de zijkant van het pand via elektrische sectionaldeur. Recentelijk gerenoveerde betonvloer aanwezig in de bedrijfshal en de hal wordt aangeboden inclusief kantoorruimte met toilet. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt 4m.
Huurprijs € 625,- per maand exclusief btw

BEDRIJFSRUIMTE 3
600 m² bedrijfshal
154 m² kantoor begane grond
154 m² kantoor 1e verdieping

Gelegen aan de achterzijde. Entree via voorzijde van de bedrijfsruimte. Vrije hoogte is 6 meter. Grote open bedrijfshal. via elektrische sectionaldeur. Gerenoveerde kantoorruimte met nieuwe toiletgroep, kantine en 3 kantoorkamers verdeeld over 2 verdiepingen.
Huurprijs € 2.000,- per maand exclusief btw

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur

ALGEMENE ZAKEN
o Huurovereenkomst conform model ROZ.
o Huurtermijn in overleg.
o Huurbetaling per maand vooruit (voorkeur automatische incasso)
o De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.
o De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex(CPI), reeks CPI “Alle huishoudens (2006=100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Kenmerken

Vraagprijs €625 - BOG
Type
Type 2
Bouwjaar -1
Woonoppervlakte -1 m²
Perceeloppervlakte -1 m²
Inhoud -1 m³
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Zonder tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar