Omschrijving

Lambertusstraat 5, 5712 CS - Someren

Verkocht €165.000 - k.k.
67 m² Woon185 m³ Inhoud Print

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN MONDELING VERKOCHT. BOUW START JUNI 2019.

Nieuwbouwproject D’n Eimert Someren Eind

Dit nieuwbouwproject is gelegen in het centrum van Someren-Eind. De appartementen zullen allemaal verschillend zijn van elkaar, zodat er voor ieder wat wils is. Er komen 2 appartementen op de begane grond en 4 maisonnettes die de entree op de 1e verdieping hebben. Alle appartementen zijn voorzien van een berging en een eigen parkeerplaats.

De appartementen worden standaard afgewerkt met een nette badkamer met sanitair en een keukenopstelling met diverse apparatuur. Diverse meer- en minderwerk opties worden aangeboden om het appartement naar uw wens te maken.

Appartementen nummer 1 en 2: (€ 169.500,- v.o.n.)

De onderste appartementen 61 m2 (type 1 en 2) zijn geheel gelegen op de begane grond en hebben beiden een kleine tuin (ca. 65 m2) en een parkeerplaats op eigen grond. Ieder appartement heeft een eigen berging.
De entree van het complex ligt aan de achterzijde en het gezamenlijke portaal geeft toegang tot beide appartementen. De appartementen zijn ingericht met een CV ruimte met witgoedaansluiting, een separaat toilet, een ruime slaapkamer (15 m2) en een woonkamer met open keukenruimte. Vanuit de woonkamer is ook de tuin te betreden. Ideaal om in de zomer lekker buiten te zitten.
Verder hebben beide appartementen op de begane grond een parkeerplaats in de tuin liggen. Dankzij de indeling en de kleine tuin zijn deze appartementen geschikt voor meerdere doelgroepen. Verder bestaat er de mogelijkheid om de grote slaapkamer op te delen in twee kleinere slaapkamers van bijvoorbeeld 6 m2 en van 9 m2.

Appartementen nummer 3,4,5 en 6: (€ 165.000,- v.o.n.)

De appartementen met de ingang op de eerste verdieping zijn allemaal maisonnettes en bestaan uit twee verdiepingen. Ook deze appartementen zijn voorzien van een berging op de begane grond.
De entree van het complex ligt aan de achterzijde en via een trapopgang naar de 1e verdieping zijn de entrees van deze vier appartementen te bereiken. Op de 1e verdieping bestaan de appartementen uit een hal met toiletruimte en trapopgang, een woonkamer met open keuken met provisiekast. Middels tuindeuren is vanuit de woonkamer het balkon te betreden. De trapopgang in de hal geeft toegang tot de 2e verdieping de bestaat uit twee ruime slaapkamers, een badkamer en een berging met CV ketel en witgoedaansluitingen.

• De verkoopprijzen zijn € 169.500,- v.o.n. voor de 2 appartementen op de begane grond en € 165.000,- voor de 4 appartementen op de verdieping.
• De appartementen worden ‘vrij op naam’ aangeboden. Dat wil zeggen dat in de koop-/aanneemsom niet alleen de bouw- en grondkosten zijn inbegrepen, maar ook alle bijkomende kosten van architect, notaris (leveringsakte), gemeentelijke leges, verkoopbemiddeling, B.T.W., kadastrale inmeting en de kosten voor aansluiting van centrale antenne, water-, riool- en elektraleidingen. Een all-in prijs, echter exclusief de kosten (hierna onder ‘hypotheek’ te noemen) verband houdende met financieringen en rente tijdens de bouw vanaf het moment zoals vermeld in de prijslijst.
• Neem contact op met Wijnen Vastgoed voor de uitgebreide verkoopbrochure van nieuwbouwproject D’n Eimert.

Kenmerken

Vraagprijs €165.000 - k.k.
Type
Type 2
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 67 m²
Perceeloppervlakte -1 m²
Inhoud 185 m³
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar

Te Koop

Wetering 10, 6031 NP

Keurig onderhouden en geheel onderkelderde vrijstaande woning met vrijstaand bijgebouw,… Details

€495.000