Omschrijving

Kraaiendijk 35, 5712 PS - Someren

Verkocht €420.000 - k.k.
4905 m² Perceel160 m² Woon660 m³ Inhoud Print

VERMELDE PRIJS IS KOOPPRIJS

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande bungalow gelegen op een groot perceel van bijna 5.000 m2 in het buitengebied van Someren. De bungalow is in de laatste jaren aan de binnenzijde gerenoveerd. Een prachtige woning voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

BEGANE GROND

Voordeur aan de voorzijde van de woning, hal, U-vormige woonkamer gelegen om de hal heen. De woonkamer is afgewerkt met een grenen houtenvloer, spachtelputz wanden en een planken plafond. Houtkachel aanwezig en dankzij de vele raampartijen veel licht en uitzicht over de weilanden. Elektrische rolluiken aanwezig.

Leefkeuken met mdf-keukeninrichting (2007) in een lengte opstelling met vaatwasser, gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, koelkast, spoelbak en combimagnetron. De keukenruimte is verder afgewerkt met een donkere tegelvloer, gestucte wanden en een mdf-schrotenplafond. Via loopdeur vanuit de keuken toegang tot de tuinkamer. Deze staat rechtstreeks in verbinding met de keuken en door middel van verwijdering van het kozijn tussen de keuken en de tuinkamer is de ruimte relatief eenvoudig samen te voegen indien gewenst.

De tuinkamer biedt ruimte voor een grote eettafel en dankzij de vele raampartijen veel lichtinval en zicht op de achtertuin. Het dak van de tuinkamer is in 2017 vervangen en opnieuw geïsoleerd. Ook zijn de aanwezige lichtkoepels toen vervangen.

Vanuit de keuken toegang tot bijkeuken met witgoedaansluitingen, inbouwkast, garderobehoek en achterdeur naar de zijkant van de woning. De tegelvloer van de keuken loopt door in de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken toegang tot de speelkamer/kantoorruimte in de voormalige garageruimte. Deze ruime is afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wanden en kunststof schroten plafond. Inbouwkast aanwezig.

Vanuit de keuken toegang tot de gang aan de linkerzijde van de woning. De gang geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte met hangend toilet en wastafel. De badkamer is in 2007 geheel gerenoveerd en is ingericht met een ligbad, wandmeubel met vaste wastafel, hangend toilet en een aparte doucheruimte. Vloerverwarming aanwezig.

1e VERDIEPING

Via vlizotrap vanuit de gang toegang tot de ruimte op de 1e verdieping met CV-opstelling (Nefit 2003). De bergruimte loopt door over de hele woning en met een gemiddelde hoogte van ca. 1,5 m in de nok is deze ruimte alleen in gebruik als bergruimte. Als de kap met ca. 1,5 m omhoog wordt getrokken is de gehele 1e verdieping als woonruimte te gebruiken.

BUITEN

Terras met bestrating en overdekt entree aan de achterzijde van de woning. Oprit met poort geeft toegang tot de achtertuin. Volledige houten overkapping met buitenberging gebouwd in 2013 met sfeervolle zitgelegenheid met uitzicht over de achtertuin. De tuin is verder ingericht met gazon, borders met diverse beplantingen en het grootste gedeelte van het perceel bestaat uit een bos met diverse looppaden en een tuinhuis gelegen midden in het bos. Veel privacy en ruimte aanwezig.

GARAGE

Vrijstaande garageruimte met dubbele elektrische garagedeur. De garage is afgewerkt met een tegelvloer en schoonmetselwerkwanden en is deels ingericht als garageruimte en deels als werkruimte. Krachtstroom aanwezig. Totale afmeting bedraagt 9,6 m x 6,3 m buitenwerks.

ALGEMENE ZAKEN

o In 2017 is de bestemming van de bungalow gewijzigd naar een recreatieve bestemming met daarbij een aparte
functieaanduiding waarbij het is toegestaan om hier te wonen zonder enige relatie met het naastgelegen
recreatiebedrijf. Wonen is dus toegestaan. Het achterste gedeelte van het perceel heeft een agrarische bestemming
o De woning is aan de binnenzijde in 2007 grotendeels gerenoveerd met onder andere een nieuwe keuken,
badkamer, toiletruimte, stucwerk etc.
o Ruime garageruimte met dubbele sectional deur.
o De woning is gelegen in het buitengebied van Someren perfect voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze opgetrokken uit spouwmetselwerk. Houten kapconstructie met eterniet (asbest) dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De gehele woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De verdiepingsvloer is gedeeltelijk geïsoleerd met glaswol. Verder is de woning voorzien van muur- en (vermoedelijk) vloerisolatie. Houten verdiepingsvloer en betonnen begane grond vloer. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2003).

De garage is opgetrokken uit spouwmetselwerk met staal-/houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen.

Kenmerken

Vraagprijs €420.000 - k.k.
Type Bungalow
Type 2 Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Woonoppervlakte 160 m²
Perceeloppervlakte 4905 m²
Inhoud 660 m³
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar