Omschrijving

Kanaaldijk-zuid 17, 5712 BJ - Someren

Verkocht €325.000 - k.k.
3001 m² Perceel167 m² Woon550 m³ Inhoud Print

Uitgebouwde halfvrijstaande woning met garage, tuin met overkapping en weiland gelegen aan de rand van Someren-Eind op een perceel van
ca. 3.000 m². De woning is ingericht voor dubbele bewoning.

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde halfvrijstaande woning gelegen op een ruim perceel van ca 3.000 m2. Het woonhuis is op dit moment ideaal ingericht voor dubbele bewoning met een aanleunwoning gelegen in de aanbouw van de woning maar dankzij de aanwezige ruimte en perceel zijn er voldoende mogelijkheden voor uit- en verbouw van de woning. Het weiland zorgt er ook voor dat het woonhuis geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar ruimte voor het houden van hobbydieren.

BEGANE GROND
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.
L-vormige woonkamer met eikenhouten vloer, granol wanden en een balken plafond. Leefkeuken met keuken in een lengteopstelling met granieten aanrechtblad en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en spoelbak. De keuken is verder afgewerkt met een siergrind vloer, halfhoog betegelde wanden en een mdf-schroten plafond. Aparte berging bereikbaar vanuit de keuken. Praktisch als voorraadruimte en voor het plaatsen van een vriezer of extra koelkast.
Portaal met toiletruimte met hangend toilet. Vanuit het portaal via achterdeur toegang tot de tuin en aparte deur naar uitbouw voormalig in gebruik als ‘2e woning’. De voormalige slaapkamer is nu in gebruik als speelruimte voor de kinderen. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een mdf-schroten plafond. Vanuit de speelkamer toegang tot de badkamer met inloopdouche, wandmeubel met wastafel en toilet. De badkamer begane grond is voorzien van vloerverwarming.
2e keukenruimte met kunststof keukeninrichting in een lengte opstelling met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. Ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Vanuit de keuken toegang tot de berging met achterdeur naar de tuin. De berging is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en een mdf-schroten plafond.
1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. De ouderslaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een mdf-schroten plafond met inbouwspots. Geheel betegelde badkamer met doucheruimte, wandmeubel met wastafel en hangend toilet.
2e VERDIEPING

Via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte met CV-opstelling (Nefit 1995)

BUITEN

Oprit aan de zijkant van de woning. De tuin is ingericht met bestrating, gazon, diverse beplantingen, garageruimte, overkapping en een weiland. De garage is ca. 75m2 groot en is opgetrokken uit baksteen halfsteens metselwerk en gedekt met betonnen dakpannen. Het weiland biedt de mogelijkheid voor het houden van hobbydieren.
ALGEMENE ZAKEN

o In 2014 zijn er nieuwe gebakken pannen om het woonhuis gelegd en is het dak na-geïsoleerd.
o De platte daken zijn in 2003 vervangen en geïsoleerd uitgevoerd.
o Er is een aparte inrit aanwezig voor het weiland aan de achtergelegen Sluisstraat.
o In 2003 is er in de woonkamer driedubbel glas geplaatst.
o Ruime garage aanwezig van ca. 75m2.
o De originele hoofdbouw dateert uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De hoofdbouw is origineel opgetrokken uit steens metselwerk maar eind jaren 60 is een extra binnenmuur aan de binnenzijde van de hoofdbouw gezet waardoor er een spouwmuur is gecreëerd. In 1963 en 2003 is de woning uitgebouwd. Houten kapconstructie met triplexplaten dakbeschot. Het dak is vernieuwd in 2013, er zijn nieuwe gebakken pannen gelegd en nageïsoleerd met glaswol.

De platte daken zijn in 2003 vervangen en geïsoleerd uitgevoerd. De muren en vloeren van de hoofdbouw zijn niet geïsoleerd. De vloeren en muren van de aanbouw zijn wel geïsoleerd. Verwarming middels twee cv-ketels; een gasgestookte CV-ketel Nefit 1995 voor de hoofdbouw en een aparte CV-ketel (2014) voor de aanleunwoning. De badkamer en toilet op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming. De woning is verder voorzien van dubbele beglazing op de begane grond, met uitzondering van het toilet, en gedeeltelijk dubbele beglazing op de 1e verdieping.

Kenmerken

Vraagprijs €325.000 - k.k.
Type Eengezinswoning
Type 2
Bouwjaar 1925
Woonoppervlakte 167 m²
Perceeloppervlakte 3001 m²
Inhoud 550 m³
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar