Omschrijving

De Meer 2, 5711 XB - Someren

Verkocht €165.000 - k.k.
55 m² Woon165 m³ Inhoud Print

Wijnen Vastgoed presenteert u dit leuk appartement met tuin op de begane grond gelegen in het centrum van Someren op loopafstand van de winkels. Een uniek appartement met een tuin van ca. 35 m2 aan de voorzijde van het appartement. Perfect voor diverse doelgroepen.

BEGANE GROND

Hoofdentree via de Wijtenhofstraat. Entree met videofooninstallatie en brievenbussen. Gezamenlijke hal met toegang tot de berging gelegen op de begane grond.

Vanuit de centrale hal toegang tot het appartement. Hal met meterkast, garderobehoek en berging met witgoedaansluitingen en CV-opstelling (1997).

Woonkamer met open keuken met keuken in een hoekopstelling ingericht met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De woonkamer en keuken zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een spuitwerkplafond. Vanuit de woonkamer via achterdeur toegang tot de tuin.

De gang geeft toegang tot de bad- en slaapkamer. Geheel betegelde badkamer met staand toilet, wastafel en doucheruimte. Ruime slaapkamer (2,70m x 4,30m) afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van een inbouwkast.

BUITEN

De tuin is ingericht met bestrating en borders met diverse beplantingen. Dankzij de aanwezige beplantingen veel privacy in de achtertuin. De tuin is gelegen op het westen. Er is een poort aanwezig in de achtertuin met direct toegang tot de Ter Hofstadlaan. In de praktijk zal deze vaak fungeren als hoofdingang. Parkeergelegenheid is aanwezig in de nabije omgeving.

ALGEMENE ZAKEN

• Leuk appartement met tuin in het centrum van Someren met de winkels op loopafstand.
• De keuken en badkamer zijn in circa 2003 gerenoveerd.
• De bijdrage voor de VvE bedraagt € 90,- per maand.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (1997). Het appartement is voorzien van vloer- en muurisolatie. De verdiepingsvloer naar het bovenliggende appartement is vermoedelijk ook geïsoleerd uitgevoerd.
Wijnen Vastgoed presenteert u dit leuk appartement met tuin op de begane grond gelegen in het centrum van Someren op loopafstand van de winkels. Een uniek appartement met een tuin van ca. 35 m2 aan de voorzijde van het appartement. Perfect voor diverse doelgroepen.

Kenmerken

Vraagprijs €165.000 - k.k.
Type
Type 2
Bouwjaar 1981
Woonoppervlakte 55 m²
Perceeloppervlakte -1 m²
Inhoud 165 m³
Aantal slaapkamers 1
Aantal kamers 2
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar