Omschrijving

Brugstraat 16, 5712AZ - Someren

Te Huur €450 - p.m.

NOG SLECHTS 1 RUIMTE BESCHIKBAAR!
De overige bedrijfsruimte is verhuurd. Nog 90m2 bedrijfshal beschikbaar. Huurprijs € 450,- per maand

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op industrieterrein ’t Vaartje in Someren Eind. Het object is gelegen op ca. 200 meter afstand van de N266 ( de doorgaande weg van Helmond naar Nederweert. De oprit van de snelweg A2 (EINDHOVEN-VENLO) is op 8 autominuten gelegen.

Entree via een loopdeur en entree via de elektrische sectionaldeur in de voorgevel van de hal.

Gezamelijk entee met trapopgang en toiletruimte. De hoogte van bedrijfshal bedraag 4m en er is een elektrische sectional deur in de voorgevel aanwezig. Parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

BESTEMMING

Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein ’t Vaartje 1 Someren-Eind” van de gemeente Someren en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”. Het plan is vastgesteld op 27 juni 2012. Gebruik is toegestaan tot en met milieucategorie 2. Als bijlage is ‘de staat van bedrijfsactiviteiten’ weergegeven waarin de milieucategorieën staan weergegeven per branche.

HUURGEGEVENS

• Huurperiode in overleg.
• Huurbetaling per maand of kwartaal vooruit.
• Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Jaarlijks huurindexering op basis van het maandprijscijfer volgens de consumentenprijsindex reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meeste recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek.
• De huurprijs is exclusief omzetbelasting. De huurprijs wordt vermeerder met omzetbelasting. Indien huurder niet voldoet aan het “90%” criterium, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financieel nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Vraagprijs €450 - BOG
Type
Type 2
Bouwjaar 2017
Woonoppervlakte -1 m²
Perceeloppervlakte -1 m²
Inhoud -1 m³
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Zonder tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar