Omschrijving

Belienberkdijk 34, 5712 SE - Someren

Verkocht €465.000 - k.k.
13950 m² Perceel290 m² Woon975 m³ Inhoud Print

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruime vrijstaande woonboerderij gelegen in het buitengebied van Someren op een perceel van in totaal ca. 1,4 hectare. Het pand biedt enorm veel mogelijkheden en is ingedeeld met een hoofdwoning en een inpandige mantelzorgwoning. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een object voor dubbele bewoning. Het object biedt legio mogelijkheden voor het houden van paarden of hobbydieren.

Hoofdwoongedeelte

Entree aan de zijkant van de woning, ruime entree met garderobehoek en trapopgang naar de 1e verdieping. De hal is afgewerkt met een donkere tegelvloer die doorloopt in de keuken, berging en de woonkamer. Vanuit de hal toegang tot zowel de keuken als de berging.

Vanuit de keuken toegang tot de zeer ruime L-vormige woonkamer met tegelvloer, deels granolwanden en deels schoonmetselwerkwanden en een balkenplafond. Schouw met open haard aanwezig. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte. De totale oppervlakte van de woonkamer is maar liefst 54m². Via een deur aan de andere zijde van de woonkamer toegang tot de kelderruimte. In het portaal geeft een deur toegang tot de andere woning gelegen aan de rechterzijde van het woonhuis.

Ruime keukenruimte met keuken in een hoekopstelling ingericht met koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De keuken is in 2011 vernieuwd. De keuken is verder afgewerkt met een tegelvloer, halfhoog betegelde wanden en een licht balkenplafond.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers behorende bij de woning aan het linker gedeelte. Via een deur heeft u toegang tot het rechtergedeelte van het pand waar nog 2 slaapkamers en een ruime badkamer zijn gelegen. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en schroten plafond. Bergruimte in de schuinte van de kap en grote bergkasten in de schuinte bij de overloop.
Via een deur vanuit de woonkamer is het portaal bereikbaar waaruit u toegang heeft tot de hal van woning 2 gelegen aan de rechterzijde van het pand.

Mantelzorgwoning (2e woongedeelte)

De hoofdentree is gelegen aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken voorzien van een eiken keukeninrichting in een hoekopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer is verder afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Portaal met achterdeur naar de tuin en het portaal geeft toegang tot de douche-/toiletruimte begane grond met staand toilet en doucheruimte. Aan het einde van het portaal toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen. De berging is verder afgewerkt met schroten wandbekleding en een schroten plafond.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en een schroten plafond. Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel en staand toilet. Via een deur toegang tot de 1e verdieping van de linker woning. In totaal zijn er 5 slaapkamers en een badkamer gelegen op de verdieping van het gehele huis.

BUITEN

De tuin is gelegen rondom de woning en er is een dubbele oprit aanwezig zowel aan de linker- als rechterkant van het woonhuis. De tuin is ingericht met bestrating, gazon en borders met diverse beplantingen. De stalruimte is gelegen aan de linkerzijde van het perceel. In totaal is er nu meer dan 200m2 aan stalruimte aanwezig. De maximaal toegestane oppervlakte aan bijgebouw vanuit het bestemmingsplan is 250m2. Een gedeelte van de stalruimte dient dus nog te worden afgebroken. Aan de linkerzijde van de stalruimte is nog ca. 1 hectare grond gelegen. Deze is gedeeltelijk ingericht als moestuin en een gedeelte als fruitboomgaard. Op de achterzijde is een oudere rijbak voor paarden gelegen.

ALGEMENE ZAKEN

o De bestemming van de woning is een plattelandswoning en wonen is toegestaan. Voor meer informatie over de
bestemming neem contact op met Wijnen Vastgoed.
o De woning is in 1981 compleet gerenoveerd.
o De woning is nu ingericht met een hoofdwoning en een mantelzorg woning omdat de ouders van de eigenaresse
hier in het verleden hebben gewoond. Formele splitsing van de woning is volgens de gemeente Someren niet
mogelijk.
o Een woning met enorm veel leefruimte (ca. 290 m²) aan woonoppervlakte voor het totale pand.
o In het verleden is de aanwezige olietank gesaneerd en verwijderd.
o De stalruimte is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Voor de rest is verkoper niet bekend met de aanwezigheid
van asbest.
o Splitsing van de woonboerderij is door de gemeente Someren niet toegestaan.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. In 1981 is er om de woning een nieuwe muur gezet zodat er nu sprake is van een steens muur en daaromheen een spouwmuur. Verder is de woning in 1981 voorzien van hardhouten kozijnen met isolatieglas. De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie. Verwarming middels twee gasgestookte CV-ketels (beiden 1995).

Kenmerken

Vraagprijs €465.000 - k.k.
Type
Type 2 Vrijstaande woning
Bouwjaar 1940
Woonoppervlakte 290 m²
Perceeloppervlakte 13950 m²
Inhoud 975 m³
Aantal slaapkamers 6
Aantal kamers 8
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar