Vaartdijk 29

5712 SB Someren € 449.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte 144 m2
Perceeloppervlakte 4200 m2
Inhoud 470 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen in het buitengebied van Someren-Eind op een zeer mooie locatie met vrij uitzicht op de weilanden. De woning wordt verkocht met een perceel van ca. 4.200 m2 en op het perceel staat een ruime veldschuur van ca 270 m2 en de originele boerderij welke nu in gebruik is als extra hobbyruimte. Ideaal voor degene die op zoek zijn naar rust en ruimte

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde, hal met vide, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. L-vormige woonkamer afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, deels granol- en deels schoonmetselwerkwanden en een balkenplafond. Openslaande deuren naar de tuin.

Aparte keukenruimte met een eiken keuken in een hoekopstelling ingericht met elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak. Ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en spoelbak, toiletruimte met staand toilet, CV-kast met CV-ketel (2020 NEFIT) en inbouwkast. Achterdeur naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de toiletruimte met staand toilet en de badkamer met ligbad en wastafel. De slaapkamers zijn afgewerkt met deels vloerbedekking en deels zeilvloer, behangen wanden en een balken plafond. Met name de ouderslaapkamer is een zeer ruime slaapkamer. Via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte.

BUITEN:

Fraai rechthoekig perceel gelegen tussen de weilanden. Het perceel is circa 4.200 m2 groot en zal op de kosten van verkoper worden ingemeten. Het object is op een zeer rustige locatie gelegen in het buitengebied van Someren Eind. Via de oprit vanuit de voorzijde van het perceel toegang naar achteren. Het woonhuis is gelegen op de voorzijde van het perceel. Op de achterzijde van het perceel is nog de oude woonboerderij gelegen. Deze verkeert nagenoeg nog in originele staat en is nu in gebruik als stal-/bergruimte. Naast de oude boerderij is de ruime veldschuur van ca. 270 m2 gelegen. Verder zijn er aan bijgebouwen ook een kippenhok, tuinhuis, tuinkas en prieeltje aanwezig. Kortom veel extra bijgebouwen en veel mogelijkheden.

ALGEMENE ZAKEN:

• Een vrijstaande woning gelegen op een prachtige rustige locatie in het buitengebied van Someren Eind met vrij uitzicht aan alle kanten van het perceel zoals ook te zien is op de luchtfoto’s.
• Bij deze brochure zijn enkele impressies toegevoegd van de woning na een mogelijke verbouwing. Er zijn op het kantoor van Wijnen Vastgoed nog meer impressies indien u hier interesse in heeft.
• Het object heeft een woonbestemming. In totaal is er circa 570m2 aan bijgebouw aanwezig. Dat is meer als toegestaan door het bestemmingsplan. De overtollige meters mogen blijven staan. Bij vergunningsaanvraag bij wijziging van (een van de) bijgebouwen kan de gemeente Someren vorderen om sloop van de overtollige meters.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. 1 kozijn in de hal. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2020). De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie (isolatie vanuit de bouw).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 449.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Perceeloppervlakte 4200 m2
Woonoppervlakte 144 m2
Inhoud 470 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.