Ploegstraat 24

5712 GH Someren € 339.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1938
Woonoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte 681 m2
Inhoud 485 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bijzondere semi bungalow gelegen op een ruim perceel van 681 m2 aan de rand van Someren-Heide. De woning is in de laatste jaren op diverse onderdelen gerenoveerd en is voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. De tuin is rondom de woning. Een woning met veel potentie!

BEGANE GROND:

Entree aan de zijkant van de woning, hal met trapopgang naar de 1e verdieping. L-vormige woonkamer afgewerkt met een houten vloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond voorzien van inbouwspots.

Vanuit de woonkamer toegang tot de woonkeuken ingericht met een eiken keuken in een hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. De keuken biedt de ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Vanuit de keuken toegang via een deur tot de tuinkamer welke nu in gebruik is als ouderslaapkamer. De tuinkamer is afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en stucwerkplafond met inbouwspots. Grote raampartijen en achterdeur naar de tuin. Vanuit de tuinkamer toegang tot de extra slaapkamer op de begane grond. Deze ruimte behoorde oorspronkelijk bij de garage maar door het plaatsen van een wand in de garage is hier een extra kamer gecreëerd.

Vanuit de keuken via een portaal toegang tot de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, inbouwkast en de betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Vanuit het portaal toegang tot de inpandige garageruimte met elektrische sectionaldeur. De garage is afgewerkt met een cementen dekvloer en schoonmetselwerkwanden.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn deels afgewerkt met vloerbedekking en deels met laminaat. Via een mangat vanuit een van de slaapkamers toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte.

BUITEN:

De tuin is rondom de woning gelegen. Er zijn voldoende mogelijkheden om wat meer privacy te creëren aan de voorzijde van het perceel door het plaatsen van b.v. een haag. Het totale perceel is 681 m2. Dankzij de ligging zijn er voldoende mogelijkheden om diverse zitjes te creëren. Het plaatsen van een vrijstaand bijgebouw behoort ook tot de mogelijkheden. Via 2 kanten achterom toegang tot de tuin.

ALGEMENE ZAKEN:

• Prachtige ligging aan de rand van Someren-Heide met mooi uitzicht over de weilanden.
- De dakpannen zijn in 2020 vernieuwd.
- Het buitenschilderwerk aan het houtwerk en de gevel is in 2020 uitgevoerd.
• De woning heeft veel ruimte op de begane grond waardoor deze uitermate geschikt is te gebruiken als semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping.
• Beregeningsinstallatie aanwezig in de tuin.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van
de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen met spouwmuren en houten verdiepingsvloer. Houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met pannen (2020). Houten en kunststof kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De woning is voorzien van vloerisolatie. Het dak- en de muren zijn niet geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2018)

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1938
Perceeloppervlakte 681 m2
Woonoppervlakte 118 m2
Inhoud 485 m3
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.