Novaliastraat 16

5712 CR Someren € 195.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 78 m2
Perceeloppervlakte 245 m2
Inhoud 300 m3

Omschrijving

2 KIJKMOMENTEN:

Donderdag 6 februari van 15.30 - 17.00 uur
Zaterdag 8 februari van 11.00 - 12.30 uur.

Wijnen Vastgoed presenteert u deze hoekwoning met ruime vrijstaande garage gelegen in een woonwijk in Someren-Eind. De woning is op diverse onderdelen in de laatste jaren gerenoveerd en de tuin in combinatie met de vrijstaande garage zorgt voor een leuke woning in een interessante prijsklasse.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met hangend toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en trappenkast. Vanuit de hal toegang tot de keuken welke in open verbinding staat met de woonkamer. Keuken in een lengteopstelling ingericht met gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Ruimte voor een grote eettafel en open verbinding met de woonkamer afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een mdf-systeemplafond. Vanuit de keuken via achterdeur toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer, getexte wanden en een mdf-systeemplafond. Betegelde badkamer met douche, wastafel en een hangend toilet. Via vlizotrap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping.

TWEEDE VERDIEPING:

In gebruik als bergruimte met CV-opstelling (ca. 2003).

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon, diverse beplantingen en een vrijstaande garage (ca. 18m2) gelegen op de achterzijde van het perceel. In de garage is een aparte geïsoleerde kast gecreëerd voor de witgoedaansluitingen. Er is een poort aan de zijkant van de tuin aanwezig die eventueel dienst kan doen als toegang tot de garage.

ALGEMENE ZAKEN:

• In 2015 is de keuken vernieuwd en is de woonkamer en de gehele onder verdieping opnieuw gestuct.
• De begane grond is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• In 2019 zijn er kunststof kozijnen geplaatst op de 1e verdieping. Toen is ook een nieuwe laminaatvloer gelegd en zijn de plafonds vervangen.
• Er is isolatiemateriaal aangebracht tussen de 1e – en 2e verdiepingsvloer.
• In 2018 is de toiletruimte op de begane grond vernieuwd.
• In 2017 is het dak van de garage vernieuwd en is het aanwezige hout verwijderd en is een gedeelte van de garage opnieuw gemetseld.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De begane grond is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en de 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren. De houten verdiepingsvloeren zijn nageïsoleerd met glaswol. De woning is verder niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 245 m2
Woonoppervlakte 78 m2
Inhoud 300 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.