Molenstraat 7

5711 EV Someren € 1,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 89 m2
Perceeloppervlakte 766 m2
Inhoud 290 m3

Omschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING!

KIJKMOMENTEN

Woensdag 17 februari 15.00 – 17.00 uur
Zaterdag 20 februari 10.00 – 12.00 uur
Zaterdag 27 februari 11.00 – 12.30 uur
Woensdag 10 maart 15.30 – 17.00 uur
Zaterdag 20 maart 10.00 – 11.30 uur

Eindtermijn inschrijving 1 april 2021 17.00 uur

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen op een mooi perceel van 766m2 in het centrum van Someren. Het woonhuis met bijbehorende grond wordt in zijn geheel via inschrijving te koop aangeboden.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang en trappenkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met openslaande deuren in de achtergevel . Aparte keukenruimte met eenvoudige keuken in een hoekopstelling ingericht met diverse apparatuur. Aangebouwde bijkeuken met doucheruimte en toilet. Achterdeur naar de tuin.

1E VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en bergruimte in de schuinte van de kap. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een schroten plafond.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating en diverse beplantingen. Vanuit de achtertuin toegang tot de vrijstaande schuurruimte. Het dak van de schuur is in 2016 voorzien van asbestvrij golfplaten. Verder is de schuur opgetrokken uit betonplaten.
Het naastgelegen weiland maakt deel uit van het totale perceel wat te koop wordt aangeboden en is gelegen op de hoek Molenstraat – Molsterstraat

ALGEMENE ZAKEN:
• Het object wordt verkocht bij inschrijving. De inschrijving sluit op donderdag 1 april om 17.00 uur. De voorwaarden voor inschrijving en een inschrijvingsformulier zijn te verkrijgen via Wijnen Vastgoed.
• Als u voornemens bent om tijdens een kijkmoment het object te bezoeken willen wij u vragen om dit door te geven bij ons kantoor. Op deze manier kunnen we de Corona richtlijnen naleven ten aanzien van het maximaal aantal bezoekers in de woning.
• Het huidig woonhuis betreft een gedateerde woning. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse op vastgestelde kijkmomenten zoals aangegeven in deze brochure.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels enkele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2020). De woning is verder niet geïsoleerd. De schuur is opgetrokken uit betonplanen en het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 1,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Perceeloppervlakte 766 m2
Woonoppervlakte 89 m2
Inhoud 290 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.