Liesberg 25

5712 JM Someren € 285.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 109 m2
Perceeloppervlakte 328 m2
Inhoud 415 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruime te renoveren tweekapper met vrijstaande garage gelegen aan een rustige woonstraat in Someren op een ruim perceel van 328m². Een perfecte woning voor degene die de potentie ziet om hier een fantastische ruime tweekapper van te maken. De slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zijn erg ruim.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met toiletruimte met staand toilet en fonteintje, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.
Z-vormige woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, granolwanden en een spuitwerkplafond. De schouw met open haard markeert de scheiding tussen het woon- en eetgedeelte. Open verbinding met de keuken aan de achterzijde. Eenvoudige keukenopstelling in een U-vorm ingericht met diverse apparatuur. Achterdeur naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en ruime en betegelde badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Via vaste trap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping.

TWEEDE VERDIEPING:

Voorzolder met CV-opstelling (2018) met witgoedaansluitingen. Extra slaapkamer op de zolderverdieping met groot dakraam.

BUITEN:

Ruime achtertuin ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. De achtertuin is diep en geeft toegang tot de ruime vrijstaande garage op de achterzijde van het perceel (ca. 6m x 4m). Met name de aanwezige zijtuin direct langs de woning biedt enorm veel mogelijkheden voor herinrichting van het perceel en uitbouw van de woning. In de toegevoegde impressies hebben wij getracht om u een goed beeld van de mogelijkheden te geven.

ALGEMENE ZAKEN:

• Het woonhuis is gelegen op een ruim perceel van 328m2! Kom de woning bekijken om een goed beeld van mogelijkheden te krijgen.
• Door de aanwezige tuin aan de zijkant van de woning liggen er veel mogelijkheden om de woning uit te bouwen. In de impressie bij de brochure is dit inzichtelijk gemaakt.
• Vrijstaande garage op de achterzijde van het perceel.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• Het woonhuis is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met diverse speeltuintjes in de nabije omgeving.
• Meerdere impressies zijn verkrijgbaar via Wijnen Vastgoed.
• In de koopovereenkomst zal een bepaling opgenomen worden dat het een gedateerde woning betreft en dat de woning as-is wordt verkocht. Koper kan na de aankoop verkoper niet meer aanspreken op de aanwezigheid van gebreken, het niet functioneren van leidingen, bouwkundige gebreken etc. Koper wordt voldoende gelegenheid geboden het object te bekijken en te onderzoeken.
• De toegevoegde impressies en plattegronden na mogelijke verbouwing zijn uitsluitend ter indicatie en zijn niet publiekrechtelijk of bouwtechnisch getoetst. Een koper dient hier zelf navraag na te doen.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met hout-stalen kapconstructie, isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing op de begane grond en enkele beglazing op de verdieping. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (Nefit 2018). Verder is de woning voorzien van muur- en dakisolatie.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1978
Perceeloppervlakte 328 m2
Woonoppervlakte 109 m2
Inhoud 415 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.