Dr. Eijnattenlaan 4

5711 AW Someren € 385.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 147 m2
Perceeloppervlakte 295 m2
Inhoud 600 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde vrijstaande woning gelegen op een zeer fraaie locatie om de hoek van het centrum van Someren. De woning is in de loop der jaren op diverse onderdelen gerenoveerd en is keurig onderhouden. Er zijn voldoende mogelijkheden om slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Een perfecte plek!

BEGANE GROND:

Hoofdentree via de linkerzijde van de woning, uitgebouwde entree met ruime garderobehoek. De hal geeft toegang tot de toiletruimte met staand toilet en fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de keuken en de voorzijde van de woonkamer.
De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Open verbinding vanuit het zitgedeelte naar de keuken met ruimte voor een grote eettafel. Dankzij de vele raampartijen veel lichtinval in de woonkamer.

Keukeninrichting in een hoekopstelling met kunststof aanrechtblad ingericht met koelkast, oven, gaskookplaat, afzuigkap. Diverse onder- en bovenkast aanwezig. Vanuit de keuken toegang tot de aangebouwde tuinkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de tuinkamer toegang tot de ruime garage (5.73m x 3.23m). Aparte loopdeur in de voorgevel van de garage naast de stalen kanteldeur. Vanuit de garage ook toegang tot de achtertuin.

Vanuit de keuken toegang tot de berging met inbouwkast en toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen. Vanuit de berging toegang tot de extra hobbyruimte. Achter de hobbyruimte is nog een extra tuinberging gelegen. De aanwezige ruimtes bieden veel mogelijkheden voor het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond. In de brochure staat een alternatieve indeling van de begane grond opgenomen met hierin een slaap- en badkamer begane grond. Indien de aanwezige bergingen worden gesloopt is er ook meer achtertuin te creëren. Ook hiervan is een impressie gemaakt om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt met een novilonvloer, behangen wanden en een stucwerkplafond. De slaapkamers hebben goede afmetingen en dankzij de rechte muren is er geen ruimteverlies. 2 slaapkamers hebben beide 2 inbouwkasten. In totaal zijn er 2 badkamers aanwezig. Badkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ingericht met ligbad, staand toilet en wastafel. Badkamer 2 is gelegen in het midden van de woning en is ingericht met een wandmeubel met wastafel en een doucheruimte. Badkamer 2 is ook prima in gebruik te nemen als aparte wasruimte.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een vlizotrap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte met de CV-opstelling (1997).

BUITEN:

De tuin is nu ingericht met bestrating en diverse beplantingen. Kleinere overkapping aanwezig. De tuin is op dit moment niet groot maar biedt wel veel privacy doordat er geen achterburen aanwezig zijn. Als u de tuin graag groter wilt maken is de mogelijkheid aanwezig om de aanwezige bergingen aan de linkerzijde van het perceel te slopen en deze ruimte bij de tuin te betrekken. Om u een idee te geven hoe de tuin er dan uit kan zien hebben we een impressie toegevoegd van deze alternatieve tuinsituatie.

ALGEMENE ZAKEN:

• Vrijstaande woning op een prachtige locatie in het centrum van Someren!
• De aanwezige bebouwing op de begane grond biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een slaap- en badkamer begane grond. Informeer naar de mogelijkheden bij Wijnen Vastgoed.
• Er zijn een aantal impressies toegevoegd aan deze brochure om de aanwezige tuin groter te maken door de sloop van de buitenberging.
• De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• De begane grondvloer in de woonkamer en keuken is voorzien van vloerverwarming.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken dakpannen. Verder is de woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel ( bouwjaar 1997). De hoofdbouw van de woning is nageïsoleerd met tempex. De spouwmuur is nageïsoleerd met korrels. De vloer van de hoofdbouw is geïsoleerd uitgevoerd en voorzien van vloerverwarming.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Perceeloppervlakte 295 m2
Woonoppervlakte 147 m2
Inhoud 600 m3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.