Taxaties

Taxaties


Een taxatie van uw onroerend goed kunt u nodig hebben voor verschillende doeleinden. Koen Wijnen is gecertificeerd Makelaar-taxateur o.z. en ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Wonen/MKB en de kamer WOZ. Hij is een erkend specialist en kan een taxatierapport voor u opstellen voor diverse doeleinden:

– afsluiten of wijzigen van een hypotheek;

– echtscheiding; – successierechten (nalatenschap);

– aan- of verkoop van woningen of bedrijfsruimten;

– planschades;

– WOZ-bezwaarschriften en WOZ-waarderingen

Sinds 31 december 2012 is de heer K.J.G. Wijnen van Wijnen Vastgoed ook ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Dus voor taxaties voor bedrijfsmatig vastgoed kunt u voortaan ook terecht bij Wijnen Vastgoed.

Het taxatierapport stellen wij zorgvuldig en deskundig op. De taxateur draagt de verantwoordelijkheid voor de juistheid van het rapport. Na ontvangst van de opdracht tot taxatie maakt Koen Wijnen een afspraak met u om het object op te nemen. Hierna werken we alles uit in een taxatierapport, dat we u binnen enkele dagen toesturen.

Uiteraard kunt u bij Wijnen Vastgoed ook terecht voor alle overige waarderingsvraagstukken met betrekking tot uw woning of bedrijfsruimte.