Omschrijving

Haspelstraat 27, 5712 EE - Someren

Verkocht €169.500 - k.k.
296 m² Perceel90 m² Woon280 m³ Inhoud Print

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bijzondere en uitgebouwde hoekwoning met 1 slaapkamer op de verdieping. Een perfecte woning voor 1 of 2 personen. De mogelijkheid is aanwezig om slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. De achtertuin is maar liefst 20 meter diep!

BEGANE GROND

Entree aan de zijkant van de woning, portaal met garderobehoek, woonkamer met zit- en eetgedeelte. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een mdf-schroten plafond. Open keuken met kunststof keukeninrichting voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron en een klein model vaatwasser. Aan de voorzijde van de woning is via een deur de trapopgang naar de 1e verdieping te bereiken. Verder is naast de trapopgang een praktische halfverdiepte kelderkast aanwezig.

Vanuit de woonkamer toegang tot het portaal met de achterdeur naar de tuin. Vanuit het portaal toegang tot de geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafel. Aparte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Beneden berging met CV-opstelling (1996) en witgoedaansluitingen. De berging is afgewerkt met een tegelvloer.

1e VERDIEPING

Via de trapopgang toegang tot de 1e verdieping. De kleine overloop geeft toegang tot de slaapkamer op de 1e verdieping. Er is een aparte toiletruimte aanwezig met staand toilet en een wastafel. Verder zijn er vaste kasten aanwezig. De slaapkamer is verder afgewerkt met een laminaatvloer, deels getexte wanden en deels wanden met lambrisering en een mdf-schroten plafond. Via een vlizotrap vanuit de slaapkamer toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte.

GARAGERUIMTE

Via de achtertuin toegang tot de garageruimte. Deze is opgetrokken uit spouwmetselwerk en een balken plafond. Verwarming aanwezig middels aan radiator en verder is er de garage afgewerkt met een betonvloer. Via een loopdeur toegang tot de carport. De carport is aan de voorzijde dichtgemaakt met een handbediende sectionaldeur.

BUITEN

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Houten buitenberging aanwezig op de achterzijde van het perceel.

ALGEMENE ZAKEN

o Conform het bestemmingsplan mag de woning maximaal 16 meter diep zijn. Op dit moment is de woning ca. 13
meter diep. Er zijn dus nog mogelijkheden voor uitbouw van de woning indien gewenst.
o De woning is in 1995 grondig gerenoveerd.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is in 1995 uitgebouwd. Het dak van de hoofdbouw is nageïsoleerd aan de binnenzijde. Het plat dak van de aanbouw is geïsoleerd met isolatieplaten. De woning is voorzien van houten- en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De vloer is niet geïsoleerd. De spouwmuren van de aanbouw zijn geïsoleerd. De spouwmuren van de hoofdbouw zijn niet geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (1995).

Kenmerken

Vraagprijs €169.500 - k.k.
Type Eengezinswoning
Type 2
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 90 m²
Perceeloppervlakte 296 m²
Inhoud 280 m³
Aantal slaapkamers 1
Aantal kamers 2
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar