Omschrijving

Cooperatiestraat 27, 5712 EA - Someren

Verkocht €250.000 - k.k.
430 m² Perceel108 m² Woon370 m³ Inhoud Print

Wijnen Vastgoed presenteert u deze leuke en keurig onderhouden halfvrijstaande woning gelegen op een perceel van maar liefst 430 m². De woning is in de loop der jaren op diverse onderdelen gerenoveerd en er is een ruime garage aanwezig van 35 m2.

BEGANE GROND

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de keuken en de woonkamer.

Uitgebouwde woonkamer met zitgedeelte aan de achterzijde van het woonhuis met schuifpui naar de overkapping in de achtertuin. De voorzijde van de woonkamer is nu ingericht als eetkamer maar kan ook prima worden gebruikt als speelhoek voor de kinderen. De woonkamer is afgewerkt met een lamel-parketvloer, spachtelputz wanden en een stucwerkplafond.

De keuken (2003) is gelegen aan de rechterzijde van de woning en biedt ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, halfhoog betegelde wanden en een stucwerkplafond. De keuken is geplaatst in een L-opstelling met granieten aanrechtblad en voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Halfverdiepte kelderruimte aanwezig. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken en de woonkamer.
Betegelde bijkeuken met achterdeur naar de tuin, witgoedaansluitingen en vaste kastenwand met CV-opstelling (2011). Vanuit de bijkeuken toegang tot de betegelde toiletruimte met staande toilet en fonteintje.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een kunststof schroten plafond. Geheel betegelde badkamer met hangend toilet, wandmeubel met wastafel en ligbad-/douchecombinatie. De badkamer is in 2005 vernieuwd.

GARAGERUIMTE

De in spouw gebouwde garageruimte is afgewerkt met een zeilvloer, schoonmetselwerkwanden en een schroten plafond. De garage is geïsoleerd uitgevoerd. Gas en elektra aansluiting aanwezig en elektrisch sectional garagedeur in de voorgevel. Verwarming aanwezig.

BUITEN

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en borders met diverse beplantingen. Kunststof overkapping tegen de achtergevel van de woning. Vanuit de tuin toegang tot de vrijstaande in spouw gebouwde garageruimte (8,5 x 4,2 m)

ALGEMENE ZAKEN

o Dankzij het diepe perceel en de bestemmingsplanvoorschriften zijn er voldoende mogelijkheden voor uitbouw van
de woning. De maximale diepte van de hoofdbouw met aanbouw mag uiterlijk 16m bedragen.
o Beregeningsinstallatie aanwezig via grondwaterpomp in de garage.
o Het dak van het woonhuis is in 2003 gerenoveerd.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. Betonnen begane grond- en verdiepingsvloer. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De spouwmuur is ca. 12 jaar geleden nageïsoleerd. Het dak is in 2003 gerenoveerd en toen zijn er isolatieplaten aangebracht. De aanbouw dateert van 2004 en deze is geheel geïsoleerd. De vloeren van de hoofdbouw zijn vermoedelijk niet geïsoleerd. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2017).

Kenmerken

Vraagprijs €250.000 - k.k.
Type Eengezinswoning
Type 2
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 108 m²
Perceeloppervlakte 430 m²
Inhoud 370 m³
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar