Omschrijving

Brugstraat 25, 5712 AX - Someren

Verkocht €325.000 - k.k.
1072 m² Perceel121 m² Woon465 m³ Inhoud Print

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde vrijstaande woning gelegen aan de rand van Someren Eind op een mooi perceel van 1.075 m2. Er is een groot bijgebouw aanwezig van totaal 57m2. De woning is netjes onderhouden en biedt absoluut mogelijkheden voor aan- en verbouw aan de linkerzijde richting de tuin.

BEGANE GROND

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast. Vanuit de hal toegang tot de kantoor/speelkamer afgewerkt met een parketvloer, structuur behang en stucwerkplafond. Via de hal toegang tot de eetkamer afgewerkt met een parketvloer, granolwanden en een stucwerkplafond. Vanuit de eetkamer toegang tot de half verdiepte kelderruimte en tot de trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer met schouw met elektrische haard. Het rookkanaal is nog intact.

De woonkamer is verder afgewerkt met een parketvloer, granol wanden en een stucwerkplafond.
Keuken met kunststof keukeninrichting in een lengteopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak. De keukenruimte is afgewerkt met een tegelvloer, halfhoog betegelde- en granol wanden. Portaal met achterdeur naar de tuin. Vanuit het portaal toegang tot de badkamer met douchecabine en wandmeubel met wastafel. Aparte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en de inbouwkastruimte. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een schrotenplafond. De ruime inbouwkast kan ook gebruikt worden als toiletruimte. De ruimte hiervoor is aanwezig. Via mangat vanuit een van de slaapkamer toegang tot de zolderverdieping.

GARAGERUIMTE

De garage is bereikbaar via de oprit aan de rechterzijde van het woonhuis. Achter de garage is de buitenberging gelegen. De ruimtes zijn eenvoudig samen te voegen door de muur tussen de garage en de berging te verwijderen. De garage is opgetrokken uit spouwmetselwerk. De buitenberging is opgetrokken uit halfsteens metselwerk en gedekt met golfplaten.

BUITEN

Het woonhuis is gelegen op het midden van het perceel. De tuin is grotendeels gelegen aan de linkerzijde van de woning en is erg diep en biedt veel privacy. De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. De diepte van de tuin is ongeveer 38m.

ALGEMENE ZAKEN

o De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
o Om een idee te geven van de mogelijkheden is bij deze brochure een plattegrond toegevoegd na mogelijke
verbouwing van de woning.
o De riolering is na aansluiting op het gemeente riool vervangen door PVC buizen.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak en de vloeren zijn niet geïsoleerd. De buitengevel is in 1995/1996 opnieuw gevoegd. De muren zijn nageïsoleerd (ca. 2005). Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2014).

Kenmerken

Vraagprijs €325.000 - k.k.
Type Eengezinswoning
Type 2 Vrijstaande woning
Bouwjaar 1958
Woonoppervlakte 121 m²
Perceeloppervlakte 1072 m²
Inhoud 465 m³
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar