Omschrijving

Beukelaar 40, 5711 BL - Someren

Te Koop €285.000 - k.k.
265 m² Perceel125 m² Woon395 m³ Inhoud Print

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde tweekapper gelegen op een mooi hoekperceel in een rustige woonomgeving in Someren. De woning heeft 3 slaapkamers met vernieuwde badkamer (2016) op de 1e verdieping en een ruime zolderverdieping met nog een extra slaapkamer. De tuin biedt veel privacy dankzij de hoekligging van het perceel. Een zeer leuke tweekapper met veel lichtinval.

BEGANE GROND

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, garderobehoek en betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje.

Z-vormige woonkamer met sfeervolle zitkamer afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden een stucwerk plafond. Eetkamer met open verbinding naar de keuken gescheiden door middel van een schiereiland. Keuken in een lengteopstelling met schiereiland en ingericht met vaatwasser, oven, spoelbak en koelkast. Open verbinding vanuit de eetkamer en keuken naar de tuinkamer.

De uitbouw heeft in 1998 plaatsgevonden. De tuinkamer is afgewerkt met een tegelvloer, kunststof kozijnen met dubbele schuifpui en polycarbonaat platen plafonddelen met elektrisch te openen panelen. Aparte loopdeur in de tuinkamer naar de achtertuin.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn geheel voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. De badkamer is in 2016 vernieuwd en ingericht met een wandmeubel met dubbele wastafel, hangend toilet en ruime inloopdouche met glazen scheidingswand. Via de overloop via vaste trap toegang tot de zolderverdieping. De bovenverdieping is in 2016 opnieuw gestuct.

2e VERDIEPING

Voorzolder met CV-opstelling (2010) en witgoedaansluitingen. Bergruimte in de schuinte van de kap. Via een deur toegang tot de extra slaapkamer op de zolderverdieping afgewerkt met een laminaatvloer. Wandmeubel met vaste wastafel aanwezig en daglicht via het raam in de zijgevel.

BUITEN

De tuin is ingericht met bestrating en borders met diverse beplantingen. De tuin is gelegen aan de achter- en zijkant van de woning. Via de achtertuin toegang tot de vrijstaande garageruimte gelegen op de achterzijde van het perceel. De garage is bereikbaar via de oprit van de woning vanuit de Loostreeplaan. De tuin aan de zijkant van de woning biedt ook mogelijkheden voor uitbouw van de woning aan de zijkant indien gewenst.

ALGEMENE ZAKEN

o De badkamer is in 2016 vernieuwd. Tevens is toen de 1e verdieping opnieuw gestuct.
o De spouwmuur is in 2001 nageïsoleerd.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

ALGEMENE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot (van het bouwjaar) en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van hardhouten- en kunststof kozijnen met dubbele beglazing op de begane grond en enkele beglazing op de 1e en 2e verdieping. Betonnen begane grond- en verdiepingsvloeren. Verder is het woonhuis voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2010). Vrijstaande garage opgemetseld uit halfsteens metselwerk en gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Kenmerken

Vraagprijs €285.000 - k.k.
Type Eengezinswoning
Type 2
Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte 125 m²
Perceeloppervlakte 265 m²
Inhoud 395 m³
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage
Map

Makelaar Koen Wijnen

Koen Wijnen - Wijnen Vastgoed
  • Kantoor : 0493 842775
  • Mobiel : 06 27271964

Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn…
Meer weten

Contact

Loading...
 

Vergelijkbaar