Over Wijnen Vastgoed

Koen Wijnen, makelaar Someren

Over Wijnen Vastgoed


Mijn naam is Koen Wijnen en ik heb Wijnen Vastgoed opgericht in 2012. In mijn arbeidsverleden heb ik verschillende jaren gewerkt bij een makelaarskantoor in Someren waar ik ben begonnen na afronding van de HBO-opleiding Management Economie en Recht, deelrichting Vastgoed & Makelaardij. In 2008 heb ik mijn examen gehaald en sindsdien ben ik gecertificeerd Makelaar-taxateur o.z. voor de kamer Wonen/MKB. In deze periode heb ik door vallen en opstaan veel geleerd over het makelaarsvak. In die tijd was ik zelf ook verantwoordelijk voor de omzet van het kantoor in Someren.

Certificering en WOZ-taxateur

In 2009 kriebelde het toch wat en heb ik besloten een andere richting op te gaan door bij een vastgoedbeheerder te gaan werken. Hier heb ik hier gewerkt tot aan juni 2012. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan over de zakelijke kant van vastgoed zoals huur- en koopovereenkomsten, due dilligence onderzoeken, VvE-beheer en vele andere aspecten die deel uitmaakten van mijn dagelijkse werkzaamheden. Tevens was ik verantwoordelijk voor de WOZ-waardering en verzekeringen van diverse vastgoedportefeuilles. Mijn ervaring in de WOZ heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik geslaagd ben voor het WOZ-examen en dat ik sinds juni 2012 mezelf ook WOZ-taxateur mag noemen. Door de ervaring die ik heb opgedaan in deze twee banen gecombineerd met mijn wil en enthousiasme en omdat ik het gewoon erg leuk vind, heb ik besloten een eigen kantoor op te starten.

Gecertificeerd taxateur Bedrijfsmatig vastgoed

Sinds 31 december 2012 ben ik ook ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Dit betekent dat ik gecertificeerd ben om bedrijfsmatig vastgoed te taxeren. Nu ik ben ingeschreven in de drie belangrijkste kamers kan ik een compleet pakket aan dienstverlening aanbieden.

Makelaar in Someren

Ik woon zelf in Someren en ik ben geboren in Someren-Eind waardoor ik natuurlijk erg goed bekend ben met de omgeving Someren en Asten. Het is voor mij erg belangrijk om hoge kwaliteit te leveren in mijn dienstverlening. Ik ben er van overtuigd dat dankzij die werkaanpak en een no-nonsense mentaliteit mijn dienstverlening aansluit op al uw wensen!

Hopelijk tot snel.