Verdonckstraat 10

5711 ER Someren € 485.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1948
Woonoppervlakte 175 m2
Perceeloppervlakte 595 m2
Inhoud 850 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze zeer fors uitgebouwde en gerenoveerde halfvrijstaande woning gelegen aan een van de mooiste woonstraten in het centrum van Someren. De woning is vanaf 2008 nagenoeg geheel gerenoveerd en uitgebouwd en het perceel van bijna 600 m2 in het centrum van Someren maakt de woning zeer bijzonder.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.
Woonkamer afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en een geschilderd balkenplafond. Sfeervolle pellet kachel aanwezig in de woonkamer. De woonkamer is omstreeks 2000 aan de achterzijde uitgebouwd. Open verbinding vanuit de woonkamer naar de tuinkamer met grote raampartijen en openslaande deuren naar de diepe en mooi ingerichte achtertuin. De tuinkamer is afgewerkt met dezelfde lichte tegelvloer als de woonkamer.

Aparte uitgebouwde leefkeuken met keuken in een hoekopstelling afgewerkt met een betonnen aanrechtblad (5cm dik) en ingericht met gasfornuis met dubbele oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en magnetron. De keuken is in 2008 uitgebouwd waardoor een ruimte is ontstaan voor het plaatsen van een grote eettafel. Vanuit de keuken toegang tot de praktische kelder geschikt als voorraadruimte.

Zowel vanuit de tuinkamer als de keuken toegang tot de gang gelegen aan de achterzijde van de keuken. Dit gedeelte van de woning is in 2008 aangebouwd. De centrale gang geeft toegang tot de toiletruimte met hangend toilet, urinoir en fonteintje en de praktische wasruimte met witgoedaansluitingen. In de wasruimte is een aparte kast aanwezig waarin de was vanuit de badkamer in gedaan kan worden. De gang is extra hoog uitgevoerd en afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming. Achterom aanwezig vanuit de oprit naar de gang. De gang loopt de hoek om en geeft toegang tot twee slaapkamers en de zeer ruime garage.

Er zijn op dit moment twee slaapkamers aanwezig op de begane grond. Een ruime ouderslaapkamer en een 2e slaapkamer waar alle voorzieningen aanwezig zijn om deze in de toekomst in te richten als badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. De ouderslaapkamer is verder voorzien van een airco-installatie.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de gerenoveerde badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en gestucte wanden- en plafonds. De ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote dakkapel. In 2012 is de badkamer op de verdieping vernieuwd en de complete badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche, hangend toilet en wandmeubel met wastafel. Er is een zeer praktische waskoker aangelegd. Vanuit de badkamer komt de was via een doorgang terecht in de wasruimte op de begane grond. Vanuit de overloop via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.

GARAGE:

De zeer ruime en multifunctionele garageruimte is eveneens in 2008 gebouwd en is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en schoonmetselwerkwanden. De garage is geheel geïsoleerd uitgevoerd en biedt legio gebruiksmogelijkheden. Hardhouten openslaande deuren in de voorgevel van de garage en er zijn ook dubbele deuren aanwezig aan de achterzijde van de garage. Er is een aparte toiletruimte aanwezig met hangend toilet en fonteintje en via de trapopgang toegang tot de verdieping boven de garage.

VERDIEPING BOVEN GARAGE:

De verdieping boven de garage is deels in gebruik als bergruimte en deels als extra slaapkamer met wandmeubel met wastafel, diverse kastenruimte in de schuinte van de kap en een groot dakraam. Verder is er aan airco installatie aanwezig op deze slaapkamer.

BUITEN:

De achtertuin is prachtig aangelegd met gazon, bestrating en borders met diverse beplantingen. Er is een jeux-de-boules baan aangelegd in de tuin. Extra opslagruimte in de buitenberging met overkapping op de achterzijde van het perceel. Grote overkapping aanwezig tegen de achtergevel van de woning. De tuin is gesitueerd op het noordoosten. Veel privacy en vrijheid in deze achtertuin midden in het centrum van Someren.

ALGEMENE ZAKEN:

• Inclusief de garageruimte is het oppervlakte van deze woning maar liefst 258m2! Laat de aanwezige ruimte u verrassen en kom deze woning bekijken.
• In 2008 hebben de huidige eigenaren de woning gekocht en toen is de woning grondig gerenoveerd en uitgebouwd met uitzondering van de hal, woonkamer en tuinkamer.
• In de 2e slaapkamer op de begane grond zijn alle voorzieningen aangelegd om hier een badkamer te realiseren.
• In 2016 is de schoorsteen opnieuw gevoegd.
• De woning is grotendeels voorzien van rolluiken en screens, veelal elektrisch bediend.
• De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie; er zijn 5 á 6 sproeiers aanwezig in de tuin plus nog extra punten om de tuin volledig d.m.v. grondwater te kunnen beregenen.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met hwc-platen dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen (ca. 2000). Het zadeldak is nageïsoleerd met glaswol aan de binnenzijde. Verder is de woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2017). De uitbouw achter de woonkamer heeft plaatsgevonden omstreeks 2000. De uitbouw aan de rechterzijde en de garage heeft plaatsgevonden in 2008 en is geïsoleerd uitgevoerd. De vloer is nagenoeg geheel geïsoleerd met uitzondering van de woonkamer vermoedelijk. De spouwmuur van de hoofdbouw van de woning is nageïsoleerd met EPS HR++ korrels.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1948
Perceeloppervlakte 595 m2
Woonoppervlakte 175 m2
Inhoud 850 m3
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.