Ter Hofstadlaan 78

5711 VX Someren € 235.000,- k.k.
Bouwjaar 1971
Woonoppervlakte 116 m2
Perceeloppervlakte 188 m2
Inhoud 390 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruime tussenwoning met buitenberging en tuin met achterom gelegen op korte afstand van het centrum van Someren. De woning is in de laatste jaren op diverse onderdelen gerenoveerd en heeft 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en ook een vaste trap naar de zolder met nog een extra slaapkamer

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, garderobehoek en betegelde toiletruimte met hangend toilet.
Z-vormige woonkamer met apart zit- en eetgedeelte afgewerkt met een eiken planken vloer, spachtelputz wanden en een stucwerkplafond met sierlijsten.

Aparte keukenruimte met recentelijk vernieuwde keukeninrichting (2016) met composit aanrechtblad en verder ingericht met vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, diepvries, combi-oven en een koelkast. Vanuit de keuken via achterdeur toegang tot de tuin.

1e VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 ruimte slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met deels laminaatvloer en deels novilonvloer, behangen wanden en een schroten plafond. Betegelde badkamer met ligbad, doucheruimte, wandmeubel met wastafel en een hangend toilet. Vloerverwarming aanwezig. Onder de aanwezige vloerbedekking in de badkamer ligt een tegelvloer. Via vaste trap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping.

2e VERDIEPING:

Voorzolder met witgoedaansluitingen en de CV-opstelling ( Nefit 2012) Bergruimte in de schuinte van de kap. Via een deur toegang tot de extra slaapkamer. Dankzij de aanwezige dakkapel voor lichtinval. Bergruimte in de schuinte van de kap. Verder is deze ruimte afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een kunststof schroten plafond.

ZOLDERVERDIEPING:

De achtertuin is ingericht met bestrating, vijverpartij en borders met diverse beplantingen. Overkapping aanwezig in het midden van de tuin. Halfsteense buiten berging op de achterzijde van het perceel. Achterom aanwezig via het achterpad gelegen aan de achterzijde van het perceel.

ALGEMENE ZAKEN:

• De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• De keuken is in 2016 vernieuwd.
• Enkele jaren geleden is de woonkamer en keuken opnieuw gestuct en is er in de woonkamer een eikenvloer gelegd.
• Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot aan de binnenzijde nageïsoleerd met glaswol en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof- en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2012). De muren en de vloer zijn niet geïsoleerd. Het dak is gedeeltelijk nageïsoleerd. Kruipruimte aanwezig.

• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1971
Perceeloppervlakte 188 m2
Woonoppervlakte 116 m2
Inhoud 390 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.