Singel 16

5712 HL Someren € 235.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1981
Woonoppervlakte 81 m2
Perceeloppervlakte 246 m2
Inhoud 275 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze semi bungalow gelegen op een mooi en rustig plekje in woonwijk ’t Loove in Someren. Via het park is het centrum van Someren op loopafstand gelegen. Het is een perfecte woning voor degene die op zoek zijn naar slaap- en badkamer op de begane grond. Gelet op de ruime tuin zijn er ook volop uitbouwmogelijkheden. Een zeer interessante woning!

BEGANE GROND
Entree via de voorzijde van de woning, hal met meterkast, trappenkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, de slaapkamer en de toiletruimte.
De slaapkamer begane grond is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerkwanden een een schrotenplafond. Mangat naar de bergzolder.
Toiletruimte met staand toilet. Vanuit de toiletruimte naar de badkamer met ligbad en wandmeubel met wastafel. Aparte deur vanuit de badkamer naar de slaapkamer.

De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd waardoor er een voldoende ruimte is voor een ruime zit-en eethoek. Open keuken met eenvoudige kunststof keuken in een hoekopstelling. Aparte deur naar de tuin vanuit de keuken. De woonkamer is afgewerkt met een novilonvloer, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

1e VERDIEPING:

Via de trapopgang vanuit de hal toegang tot de 1e verdieping. Overloop/voorzolder met witgoedaanslutingen en CV-ketel ( 2014). Via deur toegang tot de slaapkamer op de 1e verdieping.
De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en getexte dakplaten. Bergruimte aanwezig in de schuinte van de kap
.
BUITEN:
De achtertuin is aangelegd met bestrating, gazon en diverse beplantingen. Achterom aanwezig via de achterzijde van het perceel. De tuin is gelegen op zuidwesten. Vrijstaande halfsteense garage op de achterzijde van het perceel.

ALGEMEEN:

• Ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar een woning met slaap- en badkamer op de begane grond.
• Dankzij de ruime tuin voldoende uitbouwmogelijkheden.
• Vrijstaande garage op de achterzijde van het perceel.
• Het centrum van Someren is op loopafstand gelegen.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
• Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2012) De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 1981
Perceeloppervlakte 246 m2
Woonoppervlakte 81 m2
Inhoud 275 m3
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.