Novaliastraat 37

5712 CP Someren-Eind € 249.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 90 m2
Perceeloppervlakte 336 m2
Inhoud 350 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen op een leuk perceel in een woonstraat in Someren-Eind. De woning is keurig onderhouden maar wel gedateerd qua inrichting. De breedte van het perceel biedt mogelijkheden voor uitbouw van de woning in de breedte. In deze brochure geven we met een plattegrond de mogelijkheden weer qua indeling.

BEGANE GROND

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, garderobehoek en meterkast. Keuken met keukenopstelling in een hoekopstelling en ruimte voor een eettafel. De ruimte is afgewerkt met tapijttegels, deels betegelde wanden – en deels structuurverf wanden en een stucwerk plafond. De keuken is verder voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, 1 ½ spoelbak, afzuigkap en een koelkast. Dubbele Inbouwkast aanwezig en via loopdeur.
Woonkamer met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerkplafond. Bijkeuken met CV-opstelling (1993), achterdeur naar de tuin en vanuit de berging toegang tot zowel de badkamer als de halfhoog betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Geheel betegelde badkamer met wastafel en douche.

1e VERDIEPING

1e verdieping met overloop en 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerkplafond. Via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping. De mogelijkheid bestaat om van de slaapkamer aan de linkerachterzijde een ruime badkamer te maken. Deze slaapkamer ligt bijna boven de CV- ketel en de riolering lopen via de linkerzijde van de woning naar de openbare weg. Het aansluiten van de afvoer van de ‘nieuwe badkamer’ op de riolering is vanuit deze kamer is de meeste praktische manier.

BUITEN

De achtertuin is ingericht met bestrating en borders met diverse beplantingen. Veel privacy doordat er geen directe achterburen aanwezig zijn. Vanuit de tuin toegang tot de garageruimte ( ca. 6x4m) opgetrokken uit halfsteens metselwerk en gedekt met asbesthoudende golfplaten.

ALGEMENE ZAKEN

o Een vrijstaande woning tegen een interessante prijs. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
o Traditionele bouwwijze van baksteen met kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing op de begane grond en houten kozijnen met enkele beglazing op de 1e verdieping. Houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. Betonnen begane grond- en verdiepingsvloer. De woning is verder niet geïsoleerd. Verwarming door middel van gasgestookte CV-ketel (1993).
o De frontbreedte van het perceel bedraagt ca. 15,5m. De gemiddelde diepte van het kavel bedraagt ca 20,50m.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 249.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Perceeloppervlakte 336 m2
Woonoppervlakte 90 m2
Inhoud 350 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.