Keizerstraat 37

5711 TT Someren € 325.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1953
Woonoppervlakte 122 m2
Perceeloppervlakte 831 m2
Inhoud 650 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woonboerderij gelegen op een perceel van 831 m² nabij het centrum van Someren aan een oudere woonstraat. Het diepe perceel biedt veel mogelijkheden voor her- en verbouw. Een echte opknapper met veel potentie.

BEGANE GROND:

Entree aan de zijkant van de woning, hal met twee slaapkamers en de meterkast. Z-vormige woonkamer met zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer toegang tot de aparte keuken, de kelder en de opkamer. Via de opkamer met trap toegang tot 1e verdieping.

Aparte keukenruimte met eiken keuken in een hoekopstelling ingericht met diverse apparatuur. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de eenvoudige badkamer begane grond met douche, staand toilet en wastafel. Via de bijkeuken via deur toegang tot de stalruimte aan de achterzijde van de woning.

EERSTE VERDIEPING:

Via de opkamer toegang tot de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zijn eenvoudige demontabele wanden geplaatst om tot de huidige indeling te komen van 3 kamers. De 1e verdieping biedt voldoende ruimte om de indeling naar eigen wens te maken.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. De achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het oosten. Aan beide zijden van het woonhuis is via een oprit de achtertuin te bereiken. De totale diepte van de woonboerderij is ongeveer 18,5 m.

ALGEMENE ZAKEN:

• Het betreft hier een gedateerde woning. Koper dient rekening te houden met flinke verbouwingswerkzaamheden.
• Een mooi ruim perceel gelegen op een mooi plekje nabij het centrum van Someren.
• De frontbreedte van het perceel is ca. 18 meter.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouw- en steens metselwerk, houten kapconstructie met houten planken dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele- en deels enkele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2015) De woning is verder niet geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1953
Perceeloppervlakte 831 m2
Woonoppervlakte 122 m2
Inhoud 650 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.