Keizerstraat 19

5711 TT Someren € 525.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1966
Woonoppervlakte 153 m2
Perceeloppervlakte 1426 m2
Inhoud 513 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze goed onderhouden en uitgebouwde vrijstaande woning met groot bijgebouw van ca. 107 m2 gelegen op een ruim perceel van 1.426 m2 in het centrum van Someren. De woning is in de laatste jaren op diverse onderdelen gerenoveerd en uitgebouwd. Het grote bijgebouw in combinatie met het grote perceel in het centrum van Someren maakt deze woning uniek.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. De keuken is centraal gelegen in de woning en is ingericht met een keuken in een hoekopstelling voorzien van granieten aanrechtblad en verder ingericht met een gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de woonkamer, de bijkeuken en speelkamer.

De L-vormige woonkamer is in 1992 aan de achterzijde uitgebouwd en is in 2011 gerenoveerd met een massief eiken vloer en gestucte wanden. De laatste renovatie dateert van 2017, toen is er een spanplafond met inbouwspots geplaatst. Grote raampartijen met schuifpui naar de tuin.

Aparte speelkamer/kantoorruimte grenzend aan de keuken. Deze ruimte is in 1997 aangebouwd en is afgewerkt met een vinylvloer, spachtelputzwanden en een stucwerkplafond. Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, achterdeur naar de tuin en CV-opstelling (Nefit 2014). Halfhoog betegelde toiletruimte met staand toilet.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Dankzij de uitbouw op de verdieping in 1997 is er een grote ouderslaapkamer gerealiseerd aan de linkerzijde van de woning met zicht op de kapconstructie. De ouderslaapkamer is afgewerkt met een parketvloer, stucwerkwanden en een mdf-schrotenplafond. Inbouwkasten aanwezig. De overige 3 slaapkamers zijn afgewerkt met een parketvloer, stucwerkwanden en een schroten plafond, 1 slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. De badkamer is in 2011 vernieuwd en ingericht met een wandmeubel met dubbele wastafel, dubbele opbergkast en een inloopdouche. Er is een aparte toiletruimte aanwezig met een hangend toilet. Via vlizotrap vanuit de overloop toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte.

BUITEN:

De tuin is ingericht met gazon, bestrating en borders met diverse beplantingen. Overkapping tegen de achtergevel van de woning. Brede en diepe oprit langs de woning. Groot bijgebouw van ca. 107 m² (7,25 x 15.64 m buitenwerks). Het bijgebouw is opgetrokken uit spouwmetselwerk voorgevel, en betonplaten zijgevels, houten kapconstructie gedekt met isolatieplaten met pannenmotief. Het voorste gedeelte van het bijgebouw is in gebruik als stallingsruimte. Het achterste gedeelte is ingericht als bedrijfsruimte en is afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van een aparte Cv-installatie met CV-ketel (ca. 1998)

ALGEMENE ZAKEN:

• Groot multifunctioneel bijgebouw voorzien van eigen Cv-installatie en internetaansluiting.
• Ruimte voor meerdere auto’s op eigen oprit.
• De woning is in 1997 aan de linkerzijde zowel op de begane grond als de 1e verdieping uitgebouwd.
• In 2016/2017 is de groepenkast in de meterkast vernieuwd.
• De badkamer en toilet op de 1e verdieping is in 2011 vernieuwd.
• Het dakbeschot van de hoofdbouw van de woning bestaat uit asbesthoudende eternitplaten.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie en gedekt met gebakken pannen (2017). Het dak van de hoofdbouw van de woning is nageïsoleerd aan de buitenzijde met een isolatiefolie (dikte 35mm, Boost’r Hybrid)). De woning is voorzien van kunststof en hardhouten kozijnen. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De uitbouw op de 1e verdieping is voorzien van isolatieplaten dakbeschot. De muren van de uitbouw van 1997 en 1992 zijn geïsoleerd. De muren van de hoofdbouw (gedeelte voorzijde en zijkant) zijn niet geïsoleerd. De vloeren van de uitbouw zijn geïsoleerd en de vloer onder de woonkamer is niet geïsoleerd. Betonnen begane grond en verdiepingsvloer aanwezig in de woning. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2014). Het bijgebouw is voorzien van een aparte cv-installatie met CV-ketel (1998).

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 525.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Perceeloppervlakte 1426 m2
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 513 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.