Kampstraat 33

5712 CM Someren-Eind € 285.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1966
Woonoppervlakte 107 m2
Perceeloppervlakte 487 m2
Inhoud 380 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze vrijstaande woning gelegen op een mooi rechthoekig perceel van 487 m2 aan een brede woonstraat in Someren-Eind. Absoluut een woning met potentie. De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden. In 2012 is de woning voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Koper dient wel rekening te houden met moderniserings werkzaamheden aan de binnenzijde. maar het biedt wel mogelijkheden om de woning geheel naar eigen smaak in te richten.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde, hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en kelderkast onder de trap. Aparte keukenruimte met kunststof keuken in een L-opstelling ingericht met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken toegang tot de woonkamer met grote raampartijen in de voor- en achtergevel. De woonkamer is verder afgewerkt met een tegelvloer, behangen wanden en een schroten plafond.

Portaal met achterdeur naar de tuin en toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en aparte betegelde doucheruimte.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en de toiletruimte met staand toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerkplafond. Via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.

2e VERDIEPING:

Bergruimte met CV-opstelling (2011)

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en diverse beplantingen. De huidige schuur (6,2 x 4m) in de achtertuin is deels opgetrokken uit spouwmetselwerk en deels uit betonplaten. Verder is de schuur gedekt met asbesthoudende golfplaten. De tuin is gesitueerd op het oosten en biedt veel privacy. Dankzij de breedte en diepte van het perceel zijn er veel uitbouwmogelijkheden.

• In 2012 is de woning nagenoeg geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning is keurig onderhouden alleen enigszins gedateerd.
• Zeer fraaie locatie tegen over een dierenparkje.
• Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2015 uitgevoerd.
• Privacy biedende achtertuin met buitenberging en afsluitbare carport.
• Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met asbesthoudende eternitplaten dakbeschot en het dak is gedekt met gebakken pannen. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (2012). Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2011) Het dak is aan de binnenzijde nageïsoleerd en afgetimmerd met kunststof schroten. De vloer en muren zijn niet geïsoleerd.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Type Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Perceeloppervlakte 487 m2
Woonoppervlakte 107 m2
Inhoud 380 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.