Kampstraat 29

5712 CM Someren-Eind € 207.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1957
Woonoppervlakte 105 m2
Perceeloppervlakte 327 m2
Inhoud 350 m3

Omschrijving

Wijnen vastgoed presenteert u deze halfvrijstaande woning gelegen op een mooi perceel van 327m2. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder heeft de woning een diepe achtertuin en zijn er voldoende mogelijkheden om de woning nu of in de toekomst uit te bouwen.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toiletruimte met staand toilet en een trappenkast. Aparte keuken met kunststof keukeninrichting in een lengteopstelling met afzuigkap, losse koelkast en gasfornuis (ter overname). Verder is de keuken afgewerkt met een laminaatvloer die doorloopt in de hal en de woonkamer. Verder is de keuken afgewerkt met halfhoog betegelde wanden en een stucwerkplafond.

Doorzonwoonkamer met apart zit- en eetgedeelte. Ruimte voor een grote eettafel. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een stucwerkplafond.

Portaal met achterdeur naar de tuin en aparte ruimte met witgoedaansluitingen en CV opstelling (Bosch, 2008). Betegelde badkamer begane grond met wastafel en doucheruimte.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer, getexte wanden en een stucwerkplafond. Op enkele slaapkamers zijn inbouwkasten aanwezig.

BUITEN

Diepe achtertuin ingericht met bestrating, gazon en overkapping met buitenberging op de achterzijde van het perceel. Oprit langs de zijkant van de woning. Dankzij de diepe achtertuin zijn er volop uitbouwmogelijkheden of mogelijkheden voor de bouw van een ruime garage.

ALGEMENE ZAKEN

o De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
o Het dak is in 1997 gerenoveerd en voorzien van isolatieplaten.
o Veel uitbouwmogelijkheden en dankzij het ruime perceel hou je voldoende tuin over.
o Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot (1997) en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof- en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2008). Het dak is geïsoleerd. De muren en vloeren zijn niet geïsoleerd.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 207.500,- k.k.
Type
Bouwjaar 1957
Perceeloppervlakte 327 m2
Woonoppervlakte 105 m2
Inhoud 350 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.