Floreffestraat 11e

5711 AA Someren € 225.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte 83 m2
Perceeloppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u dit driekamer appartement gelegen in en jong en modern complex in het centrum van Someren. Het appartement wordt in verhuurde staat te koop aangeboden. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en is per trap en lift bereikbaar. Verder is er een berging aanwezig op de begane grond en een parkeerplaats op het afsluitbare parkeerterrein aan de achterzijde van het complex.

BEGANE GROND
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en videofoon installatie. Via de lift of trapopgang toegang tot de bovenliggende verdiepingen.

2e VERDIEPING:

Vanuit de galerij via de hoofdentree toegang tot de hal met meterkast. Via de hal met meterkast betreedt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer die doorloopt in het appartement.
Kunststof keukeninrichting in een hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, en combimagnetron. De losse koelkast is ter overname. Praktische berging met CV-opstelling (2009) en witgoedaansluitingen. Het portaal geeft toegang tot de badkamer, toiletruimte en de twee slaapkamers.

De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een wastafel en doucheruimte. Aparte geheel betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Ruime ouderslaapkamer (ca. 3.43 x 4.05m) afgewerkt met laminaat vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerk plafond.

De 2e slaapkamer (ca. 2.87m x 4.05m) is gelegen aan de overzijde van de gang en is een praktische hobby-/ of slaapkamer. Deze kamer is eveneens afgewerkt met laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

BUITEN:
Via de afsluitbare gang langs het complex toegang tot de berging op de begane grond. Achter het complex is middels een elektrische poort afsluitbare parkeerterrein gelegen. Bij het appartement is een overdekte parkeerplaats bij inbegrepen.

ALGEMENE ZAKEN:

o De huidige huurprijs bedraagt € 750,- per maand. Geïnteresseerden kunnen inzicht verkrijgen in de onderliggende huurovereenkomst.
o Het appartement wordt te koop aangeboden inclusief berging en overdekte parkeerplaats op de begane grond.
o De aanwezige laminaatvloer is van de huurder en wordt ter overname aangeboden.
o Het appartementencomplex is gebouwd in 2009 en dus voorzien van een goed isolatiepakket.
o Het appartement wordt aangeboden inclusief parkeerplaats en berging op de begane grond
o De VvE-bijdrage bedraagt € 125,- p/maand. Dit bedrag is bestemd voor andere de schoonmaak, schilderwerk kozijnen, de opstalverzekering en diverse reserveringen voor toekomstig onderhoud.
o Het appartement is gelegen midden in het centrum van Someren op loopafstand van alle winkels, supermarkten en overige voorzieningen.
o Huisdieren zijn niet toegestaan tenzij met toestemming van de VvE.
o De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
o Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Type
Bouwjaar 2009
Perceeloppervlakte -1 m2
Woonoppervlakte 83 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.