Eendracht 27

5711 LM Someren € 295.000,- k.k.
Delen
Bouwjaar -1
Woonoppervlakte -1 m2
Perceeloppervlakte 997 m2
Inhoud -1 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze bouwkavel gelegen op een mooie locatie in woonwijk Waterdael te Someren. De directe omgeving bestaat uit vrijstaande woningen en een groot grasveld aan de overzijde van de woning. Een ideale woonomgeving op korte afstand van de basisschool en op loopafstand van het centrum van Someren.

OMSCHRIJVING
• De frontbreedte van de bouwkavel bedraagt ca. 18m. Dankzij de ligging van het kavel volop uitzicht op het openbaar groen zowel langs de woning als aan de overzijde van openbare weg. Door de vorm van de kavel mogelijkheid om een bijgebouw te realiseren met de knik in de voorgrens/zijgrens mee.
• De bouwkavel heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van dorp met alle voorzieningen. Er is slechts geluidbelasting van rustig wegverkeer op buurtniveau. Ligging nabij groen, school en speelvoorzingen. Speciaal geschikt dus voor gezinsbewoning maar ook voor een combinatie van woning en kantoor-/praktijkruimte voor een aan huis verbonden beroep of bedrijf, en/of een combinatie van een woning met een mantelzorgwoning erbij in familieverband, de zorgwoning al dan niet vergunningvrij los bij de woning in de tuin geplaatst.
• De bouwkavel is gelegen tussen bestaande vrijstaande woningen en een geheel ingerichte woonomgeving: dus na bouw van de woning en aanleg van de tuin is de woonomgeving direct af en rustig, dit in tegenstelling tot locaties waar na bouwrijp maken het zgn. woonrijp maken vaak nog jaren uitblijft door verdere bouwactiviteiten en zwaar verkeer (denk aan bouwlawaai, stof of modder).
• Informatie over het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften kunt in de verkoopbrochure terugvinden.
• Het perceel is een kadastraal perceel en hoeft niet ingemeten te worden.
• De koper dient een omgevingsvergunning aan te vragen voor de bouw van een woning.
• Informatie over het bestemmingsplan en de bouwvoorschriften kunt u in de verkoopbrochure terugvinden. Voor bijzondere vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Someren.
• De overdracht van de bouwkavel wordt belast met overdrachtsbelasting (6%). Deze komt voor rekening van de koper.
• De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen komen voor rekening van koper.
• De bouwkavel is gelegen tussen bestaande vrijstaande woningen en een geheel ingerichte woonomgeving.
• Voor vragen over de bouwkavel of de bestemming neem contact op met Wijnen Vastgoed.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Type
Bouwjaar -1
Perceeloppervlakte 997 m2
Woonoppervlakte -1 m2
Inhoud -1 m3
Aantal slaapkamers -1
Aantal kamers -1
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.