Avennelaan 45

5711 BB Someren € 259.500,- k.k.
Delen
Bouwjaar 1973
Woonoppervlakte 145 m2
Perceeloppervlakte 213 m2
Inhoud 440 m3

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze ruime tweekapper gelegen aan een mooie woonstraat in Someren. Een tweekapper met 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een zeer ruime 4e slaapkamer op de zolderverdieping dankzij de aanwezige dakkapel. In 2006 is de kap van het woonhuis gerenoveerd en de woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De slaapkamers zijn recentelijk gestuct en voorzien van een nieuwe pvc-vloer.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en halfhoog betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Z-vormige woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, granol wanden en een stucwerkplafond.

Open keukeninrichting met kunststof keuken in een lengteopstelling ingericht met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de aparte tuinkamer afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerkwanden en een mdf-schroten plafond met inbouwspots. Grote raampartijen met zicht op de tuin. Indien u van de tuinkamer een open verbinding maakt met het woonhuis is een enorm grote leefkeuken te realiseren.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een inloopkast. De slaapkamers hebben goede afmetingen en dankzij de rechte gevel zijn er geen verloren schuine hoeken. Verder zijn de slaapkamers recentelijk (2018) gestuct en voorzien van een pvc-vloer. Geheel betegelde badkamer met ligbad-/douche combinatie, staand toilet en wandmeubel met vaste wastafel. Praktische kastruimte met witgoedaansluitingen. Indien gewenst is deze inloopkast ook bij de badkamer te trekken waardoor er een ruimere badkamer te creëren is.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een vaste trap vanuit de overloop toegang tot de 2e verdieping. Voorzolder met toegang tot de bergruimte en de CV-ruimte (CV-ketel Intergas 2018). Vanuit de voorzolder toegang tot de zeer ruime slaapkamer op de zolderverdieping. Dankzij de grote dakkapel is er een zeer ruime slaapkamer gecreëerd. De slaapkamer is afgewerkt met een pvc-vloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond met inbouwspots. Kastruimte aanwezig in de schuinte van de kap.

BUITEN:

De tuin is ingericht met bestrating en diverse beplantingen. Eigen achterom aanwezig en via zowel de oprit als de achtertuin toegang tot de vrijstaande garageruimte gelegen op de achterzijde van het perceel. De garage is opgetrokken uit halfsteens metselwerk en is voorzien van een stalen kanteldeur in de voorgevel. Verder is de garage afgewerkt met een betonvloer en zijn er elektra- aansluitingen aanwezig. Gedeelde oprit met het buurperceel met eigen parkeerplaats op de voorzijde van het perceel.

ALGEMENE ZAKEN:

• De kap van de woning is in ca. 2006 vernieuwd en voorzien van isolatieplaten.
• De kozijnen van de woning zijn grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• In 2018 zijn de slaapkamers opnieuw gestuct en voorzien van een nieuwe vloer. Toen is er ook een grote dakkapel
op de zolderverdieping geplaatst. Bij de slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zijn elektrapunten aangebracht voor
het plaatsen van rolluiken in de toekomst. Verder zijn er toen nieuwe radiatoren gehangen en tevens zijn de
leidingen weggewerkt in de muren.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten
bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot (gerenoveerd in 2006) en het dak is gedekt met betonpannen. De uitbouw dateert van 1984. De woning is voorzien van kunststof- en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (2018). De hoofdbouw van de woning is voorzien van dakisolatie (nieuw dak in 2006), muurisolatie (ca. 20/25 jaar geleden na isolatie) en vloerisolatie (2cm tempex). De aanbouw is volledig geïsoleerd.

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs € 259.500,- k.k.
Type
Bouwjaar 1973
Perceeloppervlakte 213 m2
Woonoppervlakte 145 m2
Inhoud 440 m3
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 4
Tuin Met tuin
Garage Met garage

Interesse in een bezichtiging

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.